ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η AMBITAS Healthcare δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας & φροντίδας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη διεθνή αγορά.

Είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και ΔΥ8/1348/04. Το πεδίο εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης της Ποιότητας αφορά την κυκλοφορία, εμπορία και διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και δερμοκαλλυντικών.

EKAPTY_ISO_9001EKAPTY_DY8


Οι στρατηγικοί άξονες που επικεντρώνεται η AMBITAS Healthcare, εξασφαλίζοντας την δυναμική της πορεία είναι:

  • Ο σχεδιασμός & η ανάπτυξη νέων, καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών υγείας και ευεξίας  για την ελληνική και διεθνή αγορά.
  • Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων & υπηρεσιών υγείας και φροντίδας  έχοντας πάντα ως γνώμονα την ποιότητα και την καινοτομία.
  • Οι συμφωνίες  αποκλειστικής αντιπροσώπευσης αναγνωρισμένων εμπορικών σημάτων με προδιαγραφές που αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια του τελικού καταναλωτή


Το όραμά μας είναι να παρέχουμε υψηλής αξίας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου  καταναλωτή για βελτιστοποίηση της  υγείας, φροντίδας και ευεξίας του. Εξελισσόμαστε σεβόμενοι τις ανάγκες της  κοινωνίας και του περιβάλλοντος που δραστηριοποιούμαστε, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, συνεργάτες υγείας, προμηθευτές και εργαζόμενούς μας.